stegblads bild

Ett par semesterdagar på Lögla!

I måndags vaknade vi o hade ett förskräckligt regnväder. Gjorde oss iordning och packae ihop för färd mot Lögla för att hälsa på hos syster Rosie.
Väldig kö vid färjan och sen åkte vi likt många andra till Norrtälje där vi tänkt oss handla en ny laddarsladd till datorn men då den kostade 800 spänn struntade vi i det o hoppades vi kommer hitta en billigare nånannanstans. Krånglade runt i Norrtälje innan färden fortsatte mot Lögla.
Vi kom dit strax före 16 och när vi packat in allt o Ben o Sune sprungit runt på tomten i regnvädret fikade vi o bjöds på god ananaspaj med vaniljglass.
Middan blev Korv Stroganoff med ris som vi drack med gott rödvin.
Sen blev det kortspel några timmar innan vi gick ner till lekstugan där vi brukar bo när vi är på Lögla. Syster Pias man Micke kunde laga datorsladden provisoriskt så vi kunde ladda datorn och när vi kom ner till vår stuga såg vi färdigt på SYTYCD som vi bara sett halva avsnittet på. Good job Micke! Fick en påse passande godis som syrrorna hittat:

Chris sov i överslafen och Ben på golvet i Sunes hundsäng medan jag sov i underslafen men som vanligt smög Ben upp i den 80cm breda sängen när jag somnat o där låg vi sen o trängdes.
Igår tisdag vaknade vi av att det blåste storm men det la sig o vi fick en skaplig dag. Spelade kort, promenerade, fikade och åt middag. Ben tog flera chanser o sprang flera ggr ner till bryggan o hoppade i båten där han sen bara stod o väntade:
Efter kortspel och drinkar bjöds vi på oxfilé med ugnsrostad potatis kryddsmör sallad o lite andra goda tillbehör och självklart rödvin till maten.

Pia o Micke åkte hem efter middan men Chris Ben o jag stannade kvar hos Rosie Hasse o Sune. Såg Morden i Midsomer o fattar varför vi inte brukar se den serien. Gäsp!
Kollade ut efter filmen o konstaterade att det var en riktigt vacker kväll:

Spelade kort o förlorade stort till Hasse som dominerade och hade en toktur med korten. Han e både grym kortspelare men har dessutom en ofantlig tur o de e ju en svårslagen kombo. Ben strosade runt på tomten o gillar att ha semester i skärgården.

Gick ner till vår stuga vid 01 o såg då en film innan vi la oss. Återigen kom Ben uppsmygandes när jag somnat o återigen trängdes vi o sov väl sådär inatt.
Imorse när vi vaknade var vädret riktigt okej och vi började packa ihop o städa u lekstugan. Rosie körde Chris till Norrtälje där han tog bussen hem för att äta middag med sin familj. Hasse ville att båttokige Ben skulle få en tur med båten och det blev Ben förstås väldigt glad för och sprang som en skott efter Hasse till boden där Bens o Sunes flytvästar hänger. Så fort han fick på sig västen for han ner till båten som ett skott o hoppade rakt i och väntade på oss andra. En mycket lycklig Ben fick nu årets första båttur. Jag kan bara lova att han njöt i fulla drag. Ofattbart att en hund kan älska att åka båt så mycket som Ben gör. När vi kom hem igen flög han o Sune ur båten o sprang som lyckliga tokar runt hela tomten. Så härligt att se!

 

Zipper Stockholm

Annonser

Användarinloggning

Facebook Twitter Instagram

zipper på Facebook

Ofta på Facebook? Följ länken nedan och gilla vår sida så får du alla klubbdatum och inbjudningar via Facebook!

Du kan också gå med i vår grupp och prata med andra Zipper-fans!

join group

Är du mkt hellre en twittrare? Följ oss då på Twitter!

 

@zippersthlm
#zippersthlm

 

Nyhetsbrev

Youtube

zipper på YouTube

Missade du senaste festen?
Nu kan du uppleva den på vår YouTube kanal.

Titta på film på YouTube

 

Vilka är aktiva?

För närvarande är 0 användare och 7 gäster aktiva.

Vilka är nya?

  • moamarycecilia
  • borninsummer
  • Kalinic Alexander
  • Huuugo
  • luunkan
  • Festprissen75
  • julia
  • Luuk72
  • Dennisake
  • Ofelia C