stegblads bild

Ännu en helg har passerat!

 

I onsdags åkte vi till Lögla för att fira syster Rosie´s man Hasse som fyllde år. Chris Ben mamma o jag åkte iväg och när vi kom fram fick vi en drink o sen kom även Sten dit från stan. Systerdotter Vickan o hennes kille Martin var oxå där för att fira.
När alla samlats drack vi bubbel på altan och åt löjrom med tillbehör. Middan åt vi inne och vi bjöds på Kalvfilé Oscar som var fantastiskt god.
Kaffe och jordgubbstårta till dessert och sen blev det kortspel innan vi la oss.
Skulle egentligen åka hem till Yxlan på torsdan men Rosie ville behålla oss så det blev bara mamma o Sten som åkte hem.
På torsdan åkte vi på utflykt till Norrtälje och när vi kom hem fikade vi o spelade kort. Hasse o Rosie vann mest precis som vanligt. De e grymma kortspelare.
När vi gick till lillstugan på natten kollade vi en film innan vi la oss. Vi såg filmen om Linda Lovelace som va bra.
Vaknade i fredags o de va ett strålande väder. Anna kom från jobbet och vi njöt av en härligt solig dag. Hasse tog med oss allihopa på en båttur och de va jättemysigt. Första riktiga sommardagen. Hundarna tyckte förstås de va underbart att åka båt. Ben njöt varenda sekund.
När vi kom hem spelade vi kort ute på gräsmattan och det blev några spel innan vi åt middag vid 21-tiden.
Efter middan fortsatte kortspelandet och vi hade en trevlig kväll. När vi skulle lägga oss blev Ben konstig o verkade ha ont i magen så han fick gå ut o spy men han verkade inte må nåt vidare. Vi gick ner till vår stuga och Ben fick gå in o ut flera timmar o man hörde hur magen mullrade och var i uppror. Han såg helt bedrövad ut och vi blev förstås jätteoroliga. Till slut somnade vi alla tre och när vi vaknade igår lördag var Ben pigg o kry igen. Sköööönt! Man blir ju så ledsen man inte vet vad man kan göra för att hjälpa till. Jag är mycket hellre sjuk själv än att Ben ska vara det.
Vi packade ihop o fixade lite och sen hoppade vi in i bilen o åkte till Yxlan. Ben Chris o jag tog "vår" bil och Anna åkte strax innan oss i sin bil.
När vi kom fram till Yxlan o mamma var det riktigt varmt o skönt. En drink på altan o sen spelade vi såklart kort på altan oxå. Mysigt! De e såhär de ska va på sommaren. Efter några veckors semester med rätt dåligt väder blir man väldigt glad o tacksam när solen äntligen tittar fram.
Middan åt vi dock inne men det gick bra det med förstås.
När vi vaknade idag hade Anna åkt hem igen och vädret va ok, molningt men solen försökte komma fram så snart hoppas jag att den lyckas. Vill ju ha fint väder nu min sista semestervecka.
Dricker kaffe på altan o snart ska vi ta en prommis. Vi har av en tillfällighet fått kontakt med några som bopr här på ön och har en grandisvalp på 8,5v som vi nog ska få träffa idag. Det ska bli jättekul för vi har ju aldrig träffat en grandisvalp tidigare konstigt nog.

 

Zipper Stockholm

Annonser

Användarinloggning

Facebook Twitter Instagram

zipper på Facebook

Ofta på Facebook? Följ länken nedan och gilla vår sida så får du alla klubbdatum och inbjudningar via Facebook!

Du kan också gå med i vår grupp och prata med andra Zipper-fans!

join group

Är du mkt hellre en twittrare? Följ oss då på Twitter!

 

@zippersthlm
#zippersthlm

 

Nyhetsbrev

Youtube

zipper på YouTube

Missade du senaste festen?
Nu kan du uppleva den på vår YouTube kanal.

Titta på film på YouTube

 

Vilka är aktiva?

För närvarande är 0 användare och 0 gäster aktiva.

Vilka är nya?

  • moamarycecilia
  • borninsummer
  • Kalinic Alexander
  • Huuugo
  • luunkan
  • Festprissen75
  • julia
  • Luuk72
  • Dennisake
  • Ofelia C