stegblads bild

Ännu en helg!

Kom till Blidö och letade efter fiket som skulle ha öppnat men bagaren hade brutit tummen så de hade fått skjuta på invigningen. Stackarna, de e väl nu man vill ha öppet om man ska ett café sommartid.

Kom sen iväg till sopstationen o slängde flaskor o annat sen midsommarhelgen och sen en tur till ICA. Ben va nöjd med att få åka bil och följa med på utflykt. 


När vi kom hem igen vaknade även Anna och vi hade en dag med riktigt bra väder. Vi hade varmt i solen men kallt i skuggan så man höll sig i solen. Passade på att fota Ben på farstubron medan de va sol. Brukar ju ta en sån bild varje år. Ser väl trevligt ut?

Till middan grillade vi köttfärsbiffar och de serverades med bröd för de som önskade medan andra valde potatis och sen hade vi några olika såser och sallad. Jättegott!
Efter middag spelade vi kort Anna mamma Chris o jag först vann Chris o sen vann jag. När mamma kände sig färdigspelad gick vi upp till lillstugan där spelandet fortsatte.
Igår lördag gick vi på loppis o auktion som de hade i bygdegården me den hade börjat 11 och när vi kom 13 var det väldigt utplockat och auktionen avslutats. Men vi hade ändå inte tänkt handla nåt direkt. Tog nån lott o fikade så vi iaf lämnade lite bidrag till Yxlö Bygdeförening. Mamma köpte faktiskt en virkad vit duk som hon trodde skulle bli snygg på ett bord hemma i stan o om inte annat skulle hon skänka tillbka den till nästa års loppis. När vi kom hem stod Anna o skrapade en vägg som behöver målas om och sen målade hon med grundfärg. Får se om Chris o jag kan måla väggen om nån dag om vädret tillåter.
Hade tänkt att grilla kycklingfilé men regnet öste ner och det kändes mer som 28e oktober än 28e juni. Inget lyckat semesterväder för vår del precis men har ju iaf haft tur med sol o fint väder mina två års senaste semestrar här på landet. Hade dock gärna haft fint väder även i år. Känns som man bara äter o dricker vilket iofs kan va trevligt men nån måtta får det vara.
Drink o tilltugg, bruschetta och gratinerade ostfyllda jalapenos till hästarna. Då vi inte grillade ute grillade vi kycklingfilén i ugnen o den serverade jag med potatis och såserna från grillningen dan innan och sen gjorde jag även en god lökstuvning och sallad. GOTT!!
Spelade kort här nere i storstugan även igår medan mamma var vaken o jag vann. Yes! Uppe i lillstugan fortsatte spelandet i vanlig ordning och Chris o jag vann något över Anna även om vi var ganska jämna och vann lite då o då allihopa.
La oss runt 03 o har sen sovit skapligt med tanke på att Ben o jag delade säng men gick inte upp förrän 13 och har nu fikat o ätit en bulle.
Idag är vädret något bättre eller det regnar iaf inte så Ben har ätit frukost ute o gått en liten runda på tomten. När Chris ätit sin frunch ska vi försöka gå en långprommis så vi får röra lite på oss. Ben var inte helt nöjd med gårdagen då han inte fick springa o promenera så mycket som han brukar men han ville ju inte va ute i regnet heller.

 

Zipper Stockholm

Annonser

Användarinloggning

Facebook Twitter Instagram

zipper på Facebook

Ofta på Facebook? Följ länken nedan och gilla vår sida så får du alla klubbdatum och inbjudningar via Facebook!

Du kan också gå med i vår grupp och prata med andra Zipper-fans!

join group

Är du mkt hellre en twittrare? Följ oss då på Twitter!

 

@zippersthlm
#zippersthlm

 

Nyhetsbrev

Youtube

zipper på YouTube

Missade du senaste festen?
Nu kan du uppleva den på vår YouTube kanal.

Titta på film på YouTube

 

Vilka är aktiva?

För närvarande är 0 användare och 7 gäster aktiva.

Vilka är nya?

  • moamarycecilia
  • borninsummer
  • Kalinic Alexander
  • Huuugo
  • luunkan
  • Festprissen75
  • julia
  • Luuk72
  • Dennisake
  • Ofelia C